Sinds 1993 maakt het Italiaanse merk Vermobil prachtige tuinmeubelen in het hart van Umbrië. Vermobil is een internationaal bedrijf dat in de loop van de tijd is getransformeerd van een ambachtelijk bedrijf naar een professionele meubelfabrikant met de meest geavanceerde productietechnologieën. Dit is echter gedaan met behoud van de meest authentieke identiteit, namelijk het grote vakmanschap en de trots van de medewerkers, wat bijvoorbeeld terugkomt in de aandacht voor het weven van de touwen of de kwaliteit van het draadlassen.

De gebruikte materialen zoals gegalvaniseerd staal, aluminium en polyester poedercoatings zorgen ervoor dat alle artikelen zeer goed bestand zijn tegen weersinvloeden.

Bovendien heeft Vermobil van flexibiliteit een van zijn sterke punten gemaakt. Operationele flexibiliteit, productiebetrouwbaarheid, betrouwbare levering en een breed scala aan beschikbare kleuren maken het bedrijf tot een goede partner. Hierdoor zijn ze bij uitstek geschikt voor gebruik in huis, maar zeker ook voor gebruik in projecten.

Hieronder een impressie van het bedrijf.

Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden in uw winkel of project!

 

 

 

 

© 2014 - 2023 kleurr | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel