Schaffner, tijdloos design "Made in Switzerland"!

Al meer dan 60 jaar maakt Schaffner prachtige design tuinmeubelen. Zij ontwerpen en vervaardigen alles zelf in eigen fabrieken met een zeer hoge eindcontrole. Het resultaat: Gegarandeerd meubels van zeer hoge kwaliteit!

Alle meubels zijn gemaakt met hoge kwaliteit materialen zoals fiberglas, gegalvaniseerd staal en hoogwaardig kunststof waardoor de stoelen onderhoudsarm zijn en tòch lang mooi blijven. Daarom zijn in Zwitserland veel terrassen ( bijv. bij ski stations) voorzien van meubilair van Schaffner.

De stoelen, tuintafels en tuinbanken zijn echte designiconen geworden. Kenmerkend voor de gehele collectie is de degelijkheid, eenvoud en het tijdloze design. In 2017 heeft Schaffner 2 maal de German Design Award gewonnen.

Vanuit onze rol als distributeur / agent voor Schaffner in Nederland vullen we regelmatig projecten in, zijn aanspreekpunt voor resellers / winkels en leveren ook (in overleg met de winkels) beperkt aan de consument.

Neem vooral een kijkje op de site van Schaffner voor een volledige indruk van het assortiment en laat je verrassen! Wij helpen je daarna graag verder.

 

© 2014 - 2024 kleurr | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel